Ny hovedsponsor: PrivacySharks

PrivacySharks er en hjemmeside, der har dedikeret sig til at hjælpe internetbrugere med at vælge den bedste onlinebeskyttelse til at beskytte data og personlige oplysninger. Det gør de ved at lave anmeldelser af populære VPN-, antivirus- og beskyttede e-mail-udbydere samt password managers.

Beskyt dine personlige data med en VPN

Med en VPN får du komplet anonymitet på alle dine mobile enheder, når du surfer rundt på nettet. Derudover kan du også undgå geoblokeringer, hvilket giver dig adgang til at streame endnu flere film og serier. 

Når du anvender en VPN-forbindelse, skærmer du din computers IP-adresse og kan vælge at sætte den i et andet land. På den måde kan du for eksempel få adgang til den amerikanske Netflix eller benytte andre udenlandske streamingudbydere. Omvendt kan du også få adgang til dansk indhold, når du er på ferie i udlandet.

Find den VPN-forbindelse, der passer til dig 

På hjemmesiden for PrivacySharks kan du læse test og anmeldelser på de mest populære VPN-udbydere. På den måde bliver det endnu lettere for dig at finde den VPN, der passer til dig og dine behov. Der er nemlig stor forskel på, hvad de forskellige VPN-udbydere kan bidrage med. 

Nogle af de parametre, der bliver taget højde for, når der testes VPN-forbindelser, er design, hastighed og antal servere. Derudover selvfølgelig også fordele og pris. Disse parametre er afgørende for, hvad VPN-forbindelsen kan gøre for dig. Nogle egner sig eksempelvis bedre til streaming, mens andre er bedre til beskyttelse eller gaming. 

Derfor skal du have VPN

  • Beskytter dit privatliv: En VPN skjuler de websteder, du besøger, fra hackere, internetudbydere og regeringen.
  • Giver dig adgang til endnu mere streaming: Fjerner geo-blokeringer, så du kan streame indhold fra hele verden.
  • Omgå begrænsninger: Giver dig adgang til samtlige blokerede hjemmesider. 
  • Skjuler dine aktiviteter: Giver dig mulighed for at have dine personlige filer i fred for udefrakommende.
  • Beskytter mod reklamer: Nogle VPN-forbindelser tilbyder også malware-beskyttelse, hvilket gør, at reklameannoncer ikke forfølger dig. 

Sådan fungerer en VPN 

Du betaler for din VPN-forbindelse via et månedligt eller årligt abonnement. Tjenesten koster kun mellem 16-50 kr. om måneden, og du får rigtig meget for pengene, hvilket du kan se ovenfor. De fleste VPN-udbydere giver dig hele 30 dages gratis prøveperiode, så du nemt kan teste, om servicen er noget for dig. Derudover tilbyder mange VPN-udbydere endda en ”pengene tilbage”-garanti, der giver dig en fantastisk sikkerhed. 

Disse faktorer indikerer, at udbyderne virkelig er sikre på, at du bliver glad for din VPN. Generelt er der stor konkurrence på VPN-markedet, hvilket er til din fordel. Du kan derfor nemt vælge og vrage mellem alle de fordelagtige tilbud, som du kan læse meget mere om på PrivacySharks.